Acasă » Blog » Accesoriile care oferă o ținută perfectă construcției tale

Accesoriile care oferă o ținută perfectă construcției tale

Nu se poate vorbi de anveloparea unei hale, fără să aducem în discuție și elementele de tip accesorii. Astfel că, dacă până acum am parcurs toți pașii necesari proiectului meu cu atenție, tot așa voi trata în continuare și accesoriile potrivite pentru construcția mea, până la finalizare.

 

  • Sisteme de evacuare fum și căldură:

Din dorința de siguranță, sau în urma impunerilor autorităților, o hală poate fi echipată cu o anumită suprafață de trape de fum.
În funcție de potențialul inflamabil al activității mele, eu trebuie să știu că este posibil ăa am nevoie să plasez în planul acoperișului un anumit număr de trape pentru evacuarea (manuală sau automată) a fumului și căldurii.
Este important să știu că străpungerile pe care le voi face în panourile de acoperiș pentru montajul trapelor, trebuie să fie apoi corect izolate, pentru a preîntâmpina infiltrațiile ulterioare ale apei în interior. Pentru asta, voi opta pentru o trapă echipată cu un accesoriu de tip “sort” profilat identic în cuta acoperișului.

 

  • Luminatoare:

De asemenea, din rațiuni de design, ori consum energetic redus, pot opta pentru unul sau mai multe sectoare de luminatoare în planul acoperișului.
Voi fi și de această dată atent să aleg un luminator profilat în cuta panoului de acoperiș, pentru a preîntampina infiltrațiile ulterioare.

 

  • Elemente de tinichigerie:

Dacă doresc să dau construcției mele ținuta perfectă, atunci cu siguranță că voi consulta secțiunea profile de tinichigerie din gama furnizorului meu de panouri sandwich.
Numai aici, la furnizorul soluției de anvelopare, voi putea alege profilatura și culoarea perfectă care să atinga toate exigențele estetice și funcționale ale construcției mele.

 

  • Șuruburi și soluții de etanșare:

Atât panourile sandwich, cât și întreaga gamă de accesorii trebuie corect fixate, fie în elementele structurale, fie în cele nestructurale.
Indiferent de modalitatea de fixare/ancorare despre care vorbim, voi consulta gama de șuruburi și garnituri de etanșare a furnizorului meu.

 

  • Adaptare corectă:

Pentru ca accesoriile să își îndeplinească scopul cu succes, este nevoie ca furnizorul să le creeze special sau să le adapteze la restul produselor, astfel încât toate elementele implicate să funcționeze ca un sistem complet. De asemenea, pentru ca protecția la infiltrații să fie optimă, este necesar ca toate elementele de etanșare și tinchigerie să se potrivească soluției propuse de furnizor.

Fie că vorbim de trape de fum, luminatoare sau elemente de fixare și de tinichigerie, fiecare construcție se va accesoriza în ton cu particularitățile ei. Iar furnizorul ales de mine este singurul de pe piață care și-a adaptat accesoriile propuse la întreaga sa gamă de produse. De aceea, atunci când demarez o investiție, este indicat să consult toată gama de produse a furnizorului, inclusiv secțiunea de accesorii.